Thrife – Sevilla Mp3 Download & Letra

Thrife – Sevilla Mp3 Download & Letra

Thrife – Sevilla Mp3 Download & Letra


Play: Thrife – Sevilla Audio/Mp3


Watch: Thrife – Sevilla Video

Download Audio/Mp3 Here

Thrife – Sevilla Letra:

Ah, yeahOm jag inte har de då ja chal-Går vi in vi tömmer alltHjärtat fruset för de kalltDucka aina me metallDehär e dalen inget lallDe ba äzi inte ballDucka arga, ducka halgenAy, va ärlig inte falsk

Vill du handla några keysEller en bricka cocainaGillar festa i diorMen gillar skjuta i adidasOm vi kommer till din gårdVi gillar prata med en niaSkickar 10 keys i veckanBokar möten i Sevilla

Få skott jag lägger 1, 2Akhi säger till mig bränn på20 talet mannen vem slårSkjuter tabben mannen du får bränt hårStår med glocken på min väns gårdDu blir rökt som det vore bränt kolUnga taggar när de bränt hålSåg en opp min bror sa vem dåGillar sippa på en hightecI studion micen lägger mic checkMin bror tar dig i en night takeSen han glider vidare med biken430 här för slajfenKom till dalen du får linenJag leker med keysen och brajenMin bror han kom o han riskade lifen

Leker du gata nuUt i skogen man fick han o prata utKan få kallen med 30 och skaka nuOm du snackar om mig då du smakar krutMan bruden hon skaka utDu blir poppad i Stockholm på gatan nu3 apor dom kalla mig apa nuAlla som hatar lakk prata nu

Vill du handla några keysEller en bricka cocainaGillar festa i diorMen gillar skjuta i adidasOm vi kommer till din gårdVi gillar prata med en niaSkickar 10 keys i veckanBokar möten i Sevilla

Opps i olika generationerOmsättning av några miljonerGuns och skurkar det fräcka metoderUnder bordet sker konspirationerTjejen här har fräcka melonerHennes kompis vill chilla me brodernEn full magg när jag har på mig pistolenAkta munnen när du pratar med tonen

En brunett och en blondinÄr som hasch och en bra weed35 det är mitt prisOm du vill handla ta dig hitDet finns Guns och det finns keysJag är man jag är stabil40 gram där i en svitMed en madame hon är en g

Mannen du töntVill du ha krutPickadolen är på mig i väskan när benim går utDom frågade vemDom frågade hurKommer aldrig o sjunga till aina jag knullar en snut

Vill du handla några keysEller en bricka cocainaGillar festa i diorMen gillar skjuta i adidasOm vi kommer till din gårdVi gillar prata med en niaSkickar 10 keys i veckanBokar möten i Sevilla.

Thrife – Sevilla Mp3 Download & Letra: Download and listen to more songs below..

Help Doksblog & Share With Friends!!!

Facebook

Twitter

Pinterest


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*